• Kai Spee

 • Kai Spee is mijn naam en ben Huwelijks, Mode en bedrijfs fotograaf tevens eigenaar van Hairpoint Haarlem. Mijn liefde voor fotografie is ontstaan door te beginnen als hobby fotograaf, Door een foto opleiding te volgen, ben ik steeds meer gaan fotograferen. Nu zijn de meeste foto's die ik maak van modellen, of fotoshoots op locatie, In een stadium van mijn foto carrière besloot ik dat ik meer wilde dan enkel type fotograaf zijn. Met dat doel in gedachten ben ik bruiloften gaan fotograferen en tegelijkertijd mijn portfolio op te bouwen in het modelfotografie. Creativiteit zie je niet alleen terug in mijn werk in de salon maar ook in mijn foto's. Mijn foto's zijn Schilderachtig | Surrelistisch | photoshopachtig | kleurrijk. De combinatie van fotografie en hairdresser is super. Vertel mij de ideeën, en ik ga samen met jullie op zoek naar locatie om  prachtige bruidsfoto's te maken. Als je mij boekt, boekt u niet alleen fotograaf, maar ook mijn creativiteit, ideeën en tips.

  Hoe gaan wij te werk als we gaan fotograferen. Ik gebruik in de meeste gevallen een off cameraflits. Dit doe ik omdat ik het model of bruidspaar duidelijk naar voren wil laten komen en de background meer blur zoals je op de foto's hieronder kunt zien. Wij noemen dat Photoshop, Hollywood of Billboard fotografie. Alle foto's die je ziet, komen rechtstreeks uit de camera, en zijn alleen bewerkt in lightroom, op kleur, helderheid en op scherpte. 

  BRIDES AND GROOMS
  ARE YOU INTERESTED IN KAI SPEE SHOOTING YOUR WEDDING?  WOULD YOU LIKE TO GET EPIC AND ONCE IN A LIFETIME PHOTOS. CONTACT US TODAY. WE WOULD LOVE TO SHOOT YOUR SPECIAL DAY.  

  ARE YOU READY FOR KAI SPEE TO CAPTURE THE WEDDING OF YOUR DREAMS? 
  WELL!? WHAT ARE YOU WAITING FOR

   

   

  THANK YOU.

  KAI SPEE

 • Blog blog